متخصصان فواید زیادی را برای سیب عنوان کردند.

 

77-130.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه خراسان، مطالعات نشان داده است خوردن روزانه یک سیب فرد را از انواع بیماری‌ها دور می‌کند.

 

متخصصان هندی به برخی از خواص سیب اشاره کرده‌اند که در ذیل آمده است:

 

- سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش اختلالات روده کمک می‌کند و کنترل سطح انسولین را انجام می‌دهد.

 

- این میوه دارای کالری کم در حدود 50-80 است و چربی و سدیم ندارد.

 

- سیب سرشار از ویتامین B (ریبوفلاوین، تیامین و ویتامین B-6 ) است که در حفظ سلول‌های قرمز خون و سیستم عصبی موثر است.

 

- همچنین مواد غذایی موجود در سیب به حفاظت از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.