مسئول بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف شیر در پیشگیری از نقرس مؤثر است.

74-3.JPG

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه خراسان شمالی، نسرین علیزاده اظهار کرد: نقرس نوعی بیماری التهاب مفاصل است و افراد مبتلا به این بیماری نباید از غذاهای حاوی پروتئین نظیر گوشت و حبوبات مصرف کنند.

 

وی ادامه داد: فرآورده‌های شیر حاوی مقادیر زیادی پروتئین نیست به همین دلیل مصرف آنها سبب کاهش اسید اوریک خون در افراد سالم می‌شود و امکان ابتلا به نقرس را کاهش می‌دهد.