در تابستان باید از خوردن غذاهای از شب مانده و از پیش پخته شده خودداری کرد زیرا به دلیل باز شدن در یخچال و بالا رفتن درجه حرارت آن خطر آلوده شدن مواد غذایی وجود دارد. دکتر سید علی کشاورز مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بهتر است در تابستان از سبزیجات، میوه‌ها و یا آب میوه‌های طبیعی بیشتر استفاده شود و مواد غذایی که سرعت فسادپذیری بالایی دارند مانند سالاد الویه و کباب خطر مسمومیت را بالا می‌برند. وی گفت: در فصل گرما بایستی سعی کرد در حد امکان از غذاهای خانگی استفاده شود و یا اینکه در رستوران‌هایی غذا خورده شود که از شرایط بهداشتی بالایی برخوردار باشند. وی افزود: در تابستان به دلیل تعریق زیاد مقداری از عناصر معدنی بدن از دست می‌رود ولی می‌توان با مصرف سبزیجات و میوه‌ها آنها را بدست آورد ضمن اینکه میوه‌ها به دلیل الیافی که دارند حجم معده را پر می‌کنند بنابراین در طول تعطیلات که افراد در استراحت هستند با مصرف غذای کمتر دچار اضافه وزن و دیابت نمی‌شوند.