در پوست و گوشت انگور سیاه، مقدار زیادی ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، آنتوسیانن وجود دارد. این مواد با هم جلوی رادیکال های آزاد را می گیرند و از عمل اکسیداسیون در بدن جلوگیری می کنند. این مواد نه تنها انسان را در مقابل بسیاری از بیماریها مصون می کنند، بلکه فرایند پیر شدن پوست را نیز به تاخیر می اندازند.
محققان آمریکایی ثابت کرده اند که انگور سیاه در مقایسه با
۴۰ نوع میوه و سبزی رایج، بیشترین قدرت را در زمینه مقاومت در برابر اکسیداسیون دارد. 
. مواد آبی رنگ خون ساز هستند 
علاوه بر ویتامین های بسیار، میرتیلین انگور قابل توجه است. فلاون آن به همراه ویتامین
C و آهن در امر خون سازی شرکت دارد و باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شود. همچنین از سخت شدن رگهای خونی جلوگیری می کند.
▪ فواید زیاد انگورهای حبه ریز
انگورهای سیاه مقدار زیادی ویتامین
C دارند که ازسرماخوردگی و سرایت بیماری جلوگیری می کند. علاوه بر این، انگورهای حبه ریز دارای اسید سیب و لیمو و میوه های دیگر، مواد معدنی، بویژه آهن و مواد رنگی است. تانن موجود در انگور سیاه برای ساخت پوشش مخاطی اندامهای میان تهی و پیشگیری از تورم و از بین بردن باکتریها مؤثر است.
▪ انگور سیاه تسکین دهنده اعصاب
آنتوسیانین ( ماده رنگی گیاهان ) علاوه بر حفاظت سلولهای گیاهی، از سلولهای انسانی نیز محافظت می کند. مواد آلی انگور بسرعت وارد خون می شود و به انسان تحرک، شادابی و جوانی می بخشد. فردی که تحت استرس است، به موادی نیاز دارد که ارزش غذایی آنها بالا باشد. انگور سیاه و همچنین مواد موجود در آن، تسکین دهنده اعصاب هستند.
▪ برگ انگور سیاه
برگ انگور سیاه محتوی جوهر کاتچین، فلاونول ها و اسیدهای مورد نیاز بدن است. در طب سنتی، دم کرده برگهای انگور سیاه را برای افراد دیابتی، توصیه می کنند. ولی هنوز تاثیر آن بر پایین آوردن قند خون ثابت نشده است. شاید دلیل آن کروم موجود در برگهای انگور سیاه است. اما از آنجایی که دم کرده این برگها در بدن حیوانات آزمایشی تولید سم کرده است، استفاده از این برگها توصیه نمی شود.