صرع

 معاون پژوهشی انجمن صرع ایران گفت:‌ بیماران مصروع در ماه رمضان در غذاهای خود از دانه زیره استفاده کنند و هنگام سحر و افطار نیز حتما خرما مصرف نمایند.

 

دکتر کوروش قره ‌گوزلی در گفت وگو با ایسنا، درباره تغذیه بیماران مصروع در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: غذای این گونه افراد باید از پروتئین زیادی برخوردار باشد البته مصرف گوشت گوسفند و خودداری از خوردن گوشت گوساله و ماهی به آنان توصیه می ‌شود.

 

وی با بیان این که مبتلایان به صرع مواد غذایی معروف به "سردی" را مصرف نکنند، گفت: این بیماران بهتر است که از خوردن سبزیجاتی مانند خیار و گوجه فرنگی پرهیز کنند البته از نظر علمی رابطه خوردن این مواد با تشدید صرع ثابت نشده است اما گزارش ‌های زیادی از بیماران درباره افزایش حملات صرع پس از مصرف مواد غذایی موسوم به سردی دریافت شده است.

 

قره‌ گوزلی در پایان اظهار کرد: بیمارانی که باید ظهر دارو مصرف کنند در صورت مشورت با پزشک می ‌توانند زمان خوردن آن ‌ها را تغییر دهند.