خبرگزاری فارس: یک متخصص تغذیه گفت: خوردن غذاهای تند و تیز مانند خربزه و انگور را هنگام التهاب گلو و سرماخوردگی توصیه نمی‌کنیم.

خبرگزاری فارس: خربزه و انگور التهاب گلو را تشدید می‌کنند

مسعود کیمیاگر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به اینکه چرا هنگام سرماخوردگی خوردن برخی غذاها منع می‌شود گفت: طبیعتاً غذاهای تحریک کننده هنگام گلو درد یا سرماخوردگی توصیه نمی‌شود و معمولاً نوشیدنی‌ها یا غذاهایی که تیز و تند هستند بیشتر گلو را تحریک می‌کنند.

وی ادامه داد: خوردن انگور و خربزه را به دلیل داشتن قندهای تیز به بیشتر آنهایی که علائم سرماخوردگی یا التهاب در گلو دارند توصیه نمی‌کنیم ولی برخی بیماران عنوان می‌کنند که با خوردن این گونه میوه‌ها و مواد غذایی به مشکل بر نمی‌خورند.

این متخصص تغذیه گفت: آب انار یا آب آلبالو حاوی آنتی‌اکسیدان و ویتامین است که نه تنها مضر نیست بلکه مفید هم هست و تاکنون هیچ منبع علمی منع مصرف آنها را هنگام گلودرد یا سرماخوردگی تایید نکرده است.

کیمیاگر لیموترش را یکی از مرکبات مفید در بهبود گلودرد عنوان کرد و گفت: لیموترش به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده و تحریک قدرت دفاعی بدن هنگام سرماخوردگی و گلو درد بسیار توصیه می‌شود و در کنار آن می‌‌توان از عسل طبیعی به دلیل تسکین دهندگی و برای کاهش التهاب بهره گرفت.

وی گفت: افرادی که تمایل چندانی به خوردن لیموترش ندارند می‌توانند در یک لیوان آب گرم آب یک لیموترش را به همراه یک قاشق عسل ترکیب کرده و میل کنند.