پزشک متخصص داخلی گفت: مخلوط عسل و دارچین باعث درمان بیماری های قلبی و کاهش کلسترول بد خون می‌شود.

 

دکتر ناصر حاجوی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، گفت: مصرف عسل و دارچین در وعده صبحانه باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز حمله قلبی و تقویت ضربان قلب می شود و بیماران مبتلا به حمله قلبی با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان می‌مانند.

 

وی ادامه داد: با بالا رفتن سن، شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهند، این مخلوط تا حدودی باعث حفظ قابلیت ارتجاعی دیواره رگ‌ها می‌شود.

 

حاجوی افزود: عسل طبیعی به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش، تخمیر الکلی ایجاد نمی کند و وجود اسیدهای آزاد در آن جذب مواد چربی شده و بدین ترتیب در پایین آوردن کلسترول خون نقش ایفا می کند.

 

وی تاکید کرد: نباید از تاثیر مواد معدنی موجود در عسل در حفظ انعطاف طبیعی دیواره ها چشم پوشی کرد.