پژوهشگران انگلیسی دریافتند که مصرف زیاد شکلات ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

خبرگزاری فارس: خوردن شکلات خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌‌دهد

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از یونایتدپرس اینترنشنال، دکتر «اسکار فرانکو» و همکارانش در دانشگاه کمبریج یک سری آزمایش‌هایی را برای ارزیابی اثرات خوردن شکلات بر حملات قلبی و عروقی انجام دادند.

 

آنها نتایج حاصله از بررسی 7 مطالعه را که بیش از 100 هزار شرکت‌کننده با بیماری و بدون بیماری قلبی بودند را تحلیل کردند.

 

نتایج این تحقیقات نشان داد که سطوح بالای مصرف شکلات با کاهش 37 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش 29 درصدی سکته مغزی همراه بود.

 

محققان گفتند این یافته‌ها باید با احتیاط تفسیر شود، خصوصاً اینکه شکلات‌های موجود در بازار بسیار گرمازا هستند- درحدود 500 کالری برای هر 100 گرم، یا 33.5 اونس - و خوردن بیش از حد آن می‌تواند به خودی خود منجر به افزایش وزن و خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی همراه شود.

 

با این وجود محققان به این نتیجه رسیدند بر اساس فواید سلامت از خوردن شکلات، طرح‌های ابتکاری برای کاهش چربی و قند در بسیاری از محصولات شکلات باید مورد بررسی قرار گیرد.