واحد مرکزی خبر: گردو خطر ابتلا به چاقی و سرطان را در زنان کاهش می دهد. 
به گزارش پایگاه اینترنتی روسی آلترنیوز تازه ترین تحقیقات نشان داده مصرف مرتب گردو و خوراکیهای هم خانواده آن از قبیل بادام زمینی میزان مرگ و میر بر اثر بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی را در حد قابل توجهی پایین می آورد. 
دانشمندان آمریکایی با بررسی داده های جمع آوری شده از سال هزار و نهصد و هشتاد تا کنون و موجود در مراکز پزشکی به این نتیجه جالب دست یافته اند. 
این داده ها به هفتاد و شش هزار مرد و چهل و دو هزار زن مربوط می شده است. بررسیها نشان داده مصرف گردو در بهبود سلامتی بیمارانی که سیگار می کشند، الکل مصرف می کنند، به بیماری پرخوری مبتلا هستند یا هرگز ورزش نمی کنند نیز تاثیر دارد. 
علاوه بر این خطر مرگ در سن پایین درکسانی که هر روز گردو مصرف کنند بیست درصد و در کسانی که هر هفته آن را مصرف کنند یازده درصد کاهش می یابد. 
به گفته آنها تعداد گردوهایی که زنان مصرف می کنند بر کیفیت زندگی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای کشنده ای چون هپاتیت - دو تاثیر دارد و هرچه بیشتر گردو مصرف کنند سالم تر می مانند. 
به گفته پروفسور جفری بلومبرگ از دانشگاه تافت بوستون که در این تحقیقات شرکت نداشته گردو مقدار زیادی چربی دارد که البته از نوع مفید است. 
بخشی از هزینه این تحقیقات را شورای بین المللی بررسی فرهنگ مصرف گردو تامین کرده است.